Hyppää sisältöön

Rahankeräyslupa

Siemenpuu – Kansalaisliikkeiden yhteistyösäätiö sr:n rahankeräysluvan numero on RA/2021/1570. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus ja se on voimassa 1.1.2022 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerätyt varat käytetään kolmannen maailman maissa toimivien kansaIaisjärjestöjen toiminnan tukemiseen ympäristönsuojelun, ihmisoikeuksien ja osaIIistumismahdollisuuksien edistämiseksi. Varoilla tuetaan kansalaisjärjestöjen hankkeita Latinalaisessa Amerikassa, Afrikassa ja Aasiassa moniäänisen ympäristöoikeudenmukaisuutta ajavan kansalaisyhteiskunnan vahvistumiseksi myös yhteistyötä ja verkostoitumista edistämällä. Elonkirjon ja ilmastokestävyyden vahvistamista edistetään kaikissa hankkeissa.

Keräysvaroja voidaan käyttää myös hankkeiden rahoittamiseen liittyviin säätiön hallintokuluihin sekä rahoitettavien hankkeiden teemoihin liittyviin tiedotus-, koulutus-, tutkimus- ja julkaisutoiminnan kuluihin Suomessa. Suomessa toteutettavan viestinnän ja globaalikasvatuksen tavoite on lisätä tietoisuutta ohjelman teemoissa ja vahvistaa aktiivista kansalaisuutta globaalin oikeudenmukaisuuden edistämisessä.

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat meiltä uutisemme 4 kertaa vuodessa sähköpostiisi. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

    Tilaan uutiskirjeen ja hyväksyn tietojeni käsittelyn kuten tietosuojaselosteessa kuvattu.