Hyppää sisältöön

Podcastit ja videot

Kirjeitä tulevaisuudesta -podcast-sarjassa globaalin etelän ihmiset (ja yksi pohjoisenkin) pohtivat aikamme paikallisia ja kaikkiallisia ympäristöongelmia ja sosiaalisia epäkohtia, ja etsivät niihin ratkaisuja. Sarja tehtiin Siemenpuun vuonna 2017 julkaiseman samannimisen kirjeenvaihtokirjan pohjalta marras-joulukuussa 2018 yhdessä Radio Helsingin kanssa. Lue podcasteista lisää tästä tiedotteesta.

Äänikirjamaisessa podcast-sarjassa on neljä jaksoa Nnimmo Basseyn, Taghi Farvarin, Teppo Eskelisen, Judy A. Pasimion ja Devi Pereira Jr:n kirjeistä. Kirjeitä lukevat ääni- ja esitystaiteilija Juha Valkeapää, näyttelijä Anna Böhm, toimittaja ja radioääni Tuomo Heikkola sekä teatteripedagogi ja näyttelijä Emma Paju-Torvalds.

Kuuntele podcastit alla olevista painikkeista! Ne löytyvät myös Spotifysta.

Siemenpuun ja etelän kumppanien tekemiä videoita löydät Siemenpuun vimeo-tililtä ja tapahtumien videotallenteita facebook-sivultamme.

Siemenpuu on myös vuosien varrella tuottanut suurempia, usein teemajulkaisuihin liittyviä tapahtumakokonaisuuksia. Esimerkkejä näistä ovat Kirjeitä tulevaisuudesta -kirjan julkaisukiertue vuonna 2017, Särjetty maa -näytelmä vuonna 2016 sekä Siirretyt-elokuvafestivaali vuonna 2011.

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat meiltä uutisemme 4 kertaa vuodessa sähköpostiisi. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

    Tilaan uutiskirjeen ja hyväksyn tietojeni käsittelyn kuten tietosuojaselosteessa kuvattu.