Hyppää sisältöön

Aineeton lahja ja onnittelukortit

Siemenpuulle tehty kertalahjoitus toimii myös aineettomana lahjana! Kun olet tehnyt lahjoituksen valitsemallasi summalla, voit avata, tallentaa ja tulostaa tästä Emmi Jormalaisen piirtämän lahjakortin: Eläköön ympäristönpuolustajat!, Istutin puolestasi puun, Kylvin siemeniä puolestasi tai Hyvää joulua!. Saat valitsemasi kortin sähköpostitse, jos otat yhteyttä Siemenpuuhun: info (at) siemenpuu.org

Siemenpuun aineettomilla lahjoilla annat tukea Siemenpuun ja sen kumppaneiden työlle. Lahjat ovat kuvaannollisia, emme kerää lahjoituksia vain puiden tai siementen ostoon.  Usein esitettyyn kysymykseen mitä yhden puun istuttaminen maksaa ja kuinka paljon se sitoo hiiltä, emme osaa vastata, emmekä pidä tätä kysymystä sellaisenaan tärkeänä. Puiden istuttaminen on tärkeää, mutta se ei yksinään riitä. Paikallisyhteisöllä pitää olla myös mahdollisuus suojella istuttamiaan puita ja muuta ympäristöään.

Siemenpuun kautta voit tukea globaalin etelän järjestöjen ja ympäristönpuolustajien toimintaa, joissa paikallisyhteisöt suojelevat elonkirjoa ja puolustavat elinympäristöään. Kun tarve vaatii, he perustavat taimitarhoja ja istuttavat puita, tai kehittävät viljelymenetelmiä kestävimmiksi. Samalla varaudutaan ilmastonmuutoksen vaikutuksiin. Ennen kaikkea etelän ympäristönpuolustajat levittävät kestävän elämäntavan siemeniä.

Taustaväriltään oranssi lahjakortti, johon piirrettu puita ja lintuja.
Ympäristönpuolustajat-lahjakortti (Kuvitus: Emmi Jormalainen)
Vihreä joulun lahjakortti, jossa piirrettyjä kasveja ja niiden kukintoja.
Joulun lahjakortti (Kuvitus: Emmi Jormalainen)
Lahjakortti, johon piirretty suuri puu, intu ja muuta kasvillisuutta.
Istutin puolestasi puun -kortti (Kuvitus: Emmi Jormalainen)
Lahjakortti, johon piirrettynä kori siemeniä ja kasvien taimia.
Kylvin siemeniä puolestasi -kortti (Kuvitus: Emmi Jormalainen)

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat meiltä uutisemme 4 kertaa vuodessa sähköpostiisi. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

    Tilaan uutiskirjeen ja hyväksyn tietojeni käsittelyn kuten tietosuojaselosteessa kuvattu.