Hyppää sisältöön

Tervetuloa tukemaan etelän ympäristöliikkeiden toimintaa!

Määrärahojen leikkauksista huolimatta Siemenpuun alkuvuosi on ollut vilkas: olemme tuottaneet Särjetty maa -näytelmän, järjestäneet keskustelun Maailman sosiaalifoorumista sekä Myanmar-paneelikeskustelun Maailma kylässä -festivaaleilla. Päätyömme on edelleen ollut etelän ympäristöliikkeen tukeminen. Olemme rahoittaneet muun muassa metsien suojelua Indonesiassa, kestävää jälleenrakentamista Nepalissa, kyläyhteisöjen voimaantumista Malissa, Intian alkuperäisväestön adivasien metsien suojelutyötä, kestävää energiapolitiikkaa Mekongilla ja Myanmarissa, järjestöjen ja yhteisöjen siemenoikeustyötä Zimbabwessa ja Latinalaisessa Amerikassa … ja paljoa muuta!

Siemenpuu-säätiö tukee kehitysmaiden kansalaisjärjestöjä ympäristönsuojelun, kestävän talouden, ekologisen demokratian, hyvän elämän, kohtuullisuuden, paikallisyhteisöjen ja aktiivisen kansalaistoiminnan puolesta. Tuemme pitkäkestoista työtä paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten muutosten saavuttamiseksi.

Vahvistamme moniäänisyyttä ja puolustamme marginalisoidun enemmistön, paikallisyhteisöjen ja uhattujen ympäristöjen oikeuksia.  Syvennämme vuoropuhelua erilaisten ympäristökäsitysten välillä sekä vahvistamme globaalin etelän ja pohjoisen kansalaisliikkeiden yhteistyötä. Kamppailemme yhtiövaltaa, globaalia ylikuluttamista, ympäristön ja elämän teknokraattista hallintaa ja epätasa-arvoisia kehityssuuntia vastaan.

Valtion kehitysyhteistyömäärärahojen leikkauksen vuoksi yksityishenkilöiden tuki on entistä tärkeämpää. Tue Siemenpuun tekemää työtä lahjoituksella rahankeräystilillemme

FI49 8318 6710 0200 22  (DABAFIHH)
Saaja: Siemenpuu-säätiö

Liity pari kertaa vuodessa ilmestyvän sähköisen uutiskirjeen saajaksi lähettämällä osoitteesi Siemenpuulle: info (at) siemenpuu.org

Tykkää meistä Facebookissa ja käy lomamatkallasi katsomassa Särjetty maa -näytelmä Kustavissa 16.7. tai Hailuodossa 29.7.

Aurinkoista kesää!

terveisin Siemenpuun väki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat meiltä uutisemme 4 kertaa vuodessa sähköpostiisi. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

    Tilaan uutiskirjeen ja hyväksyn tietojeni käsittelyn kuten tietosuojaselosteessa kuvattu.