Hyppää sisältöön

Toimintamme saavutuksia -esite Siemenpuulta

Siemenpuu-säätiö on juuri julkaissut uuden esitteen toimintansa saavutuksista. Haitarimaisesti taitellun esitteen toisella puolella on A2 kokoinen juliste, kääntöpuolella esimerkkejä kumppaniemme toiminnasta, sen sisällöistä ja vaikutuksista Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa vuosina 2010-2015. Esitteen kattamat aihepiirit ovat elävä metsä, elävä maa, yhteiskuntien ekologinen demokratisointi sekä yhteisvaurauden (englanniksi commons) vastuullinen hallinta.

Siemenpuu toimii ympäristönsuojelun, kestävän talouden, ekologisen demokratian, hyvän elämän, kohtuullisuuden, paikallisyhteisöjen ja aktiivisen kansalaistoiminnan puolesta. Vuosina 2010-2015 Siemenpuu on tukenut yhteensä 334 etelän kansalaisjärjestöjen ja –liikkeiden hanketta noin 7,5 miljoonalla eurolla.

Esite on noudettavissa Maailma kylässä –festivaaleilla 23.-24.5 Siemenpuun osastolta A135 Mahdollisuuksien tori –teltassa. Voit ladata pdf-version esitteestä tästä. Esitteen kuvitus on graafikko-kuvittaja Emmi Jormalaisen käsialaa.  

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat meiltä uutisemme 4 kertaa vuodessa sähköpostiisi. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

    Tilaan uutiskirjeen ja hyväksyn tietojeni käsittelyn kuten tietosuojaselosteessa kuvattu.